Vahalla EQ Emulator Server
 
HomeHome  CalendarCalendar  GalleryGallery  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Somethings not right

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Worm



Posts : 20
Join date : 2012-12-17

PostSubject: Somethings not right   Thu Dec 20, 2012 4:34 pm

Logged in for about 30 mins today - then my bots stopped healing me. I updated them but they were already updated. After dieing I noticed I was only 60% health. I went to the totem and he said I was healed but was still 60%. I sat down with my 2 cleric bots and I stayed 60%. they would not heal. Mt wiz kept casting radiate over and over so I camped her. Logged out closed EQ and restarted same thing...60% and cant heal...I can loose health but cant gain it even sittong down in the guild lobby.
Back to top Go down
View user profile
GurkhaPanzers
Server GM


Posts : 107
Join date : 2012-02-12

PostSubject: Re: Somethings not right   Sun Dec 23, 2012 2:13 pm

I think that is the Ageo buff bug. It gives you the correct hps but post an massively increased total on your client. If I recall best fix is to zone then the hps are correct.
Back to top Go down
View user profile
Worm



Posts : 20
Join date : 2012-12-17

PostSubject: Re: Somethings not right   Sun Dec 23, 2012 9:16 pm

Zoneing worked.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Somethings not right   

Back to top Go down
 
Somethings not right
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Vahalla :: Development :: Bugs & Glitches-
Jump to: